Tv műsor
Érdeklődnék hogy nem lehetne-e úgy megcsinálni a tv műsort hogy a műsor mellé az évad számát is hozá írni? Egyszer már láttam úgy a tv műsort és nekem az úgy nagyon tetszett, mert így könnyebb nyomon követni hogy melyik évad megy és mert szeretném felvenni az Amerika legjobb tánccsapata 4. és 5. évadát. ezért szeretném az évadonkénti tv műsort. ha lehetséges lenne annak nagyon örülnék és nagyon meg köszönöm. Puszi MTV :)
blog
MTV Hungary | Topik | Tv műsor

Discussion

Érdeklődnék hogy nem lehetne-e úgy megcsinálni a tv műsort hogy a műsor mellé az évad számát is hozá írni? Egyszer már láttam úgy a tv műsort és nekem az úgy nagyon tetszett, mert így könnyebb nyomon követni hogy melyik évad megy és mert szeretném felvenni az Amerika legjobb tánccsapata 4. és 5. évadát. ezért szeretném az évadonkénti tv műsort. ha lehetséges lenne annak nagyon örülnék és nagyon meg köszönöm. Puszi MTV :)

0%

Jelentem
Comments
Üdv Vendég, Jelentkezz be vagy Regisztráció  ha hozzá akarsz szólni.

• zhuyan00 zhuyan00 hozzászólt | 5 órával ezelőtt

Nike Air Yeezy
    Air Yeezy Sale
    Kanye Air Yeezy
    Cheap Air Yeezy
    Air Yeezy Shoes
    Air Yeezys
    Air Yeezy
    Air Yeezy Black Pink
    Air Yeezy Black
    Pink Air Yeezy
    Nike Air Yeezy have the distinction of their own lives, happiness and hobbies to come up with new and innovative designs. The classic design of Air Yeezy Sale offers a special look and we promise to post the best products and services for you. Kanye Air Yeezy have warm reception among the customer.
    The Cheap Air Yeezy listed on our website are available for shipping in stock.Welcome new and old clients to come to our website cheapairyeezy.com for more information about
    Air Yeezy Shoes! Action now!
    These Air Yeezys are instantly command respected from any player or fan.
    Our large varieties of Nike Aix Max Shoes are available in many different designs and attractive colors.These Nike Air Max offer you the latest fashion Air Max Shoes with the most favorable price. These Air Max 2009 and
    Air Max 90 are instantly command respected from any player or fan. The products listed on our website nikeairmaxshoes.net are available for shipping in stock. Don't wait to buy !zhuyan

Jelentem

• rikibeach rikibeach hozzászólt | 1 nappal ezelőtt

Sziasztok!
    Eddig az MTV1-n du. 13 órától ismételték a Szomszédok című teleregényt. Most valamiért lekerült a műsorról, pedig nem volt még vége. Érdekelne, hogy mikor folytatódik vagy átkerült másik csatornára? Köszönöm

Jelentem

• cortez cortez hozzászólt | 7 nappal ezelőtt

mamut azért mert butulás van....szánalmas...de vannak műsorok pl jersey shore meg a the real world de nem a fresh meat mert az egy trágya....ahogy az is hogy a szerencsétlen kokainos parisnak csináltak második évadot az öribaromba ...na az kajak fájt fizikailag az a műsor

Jelentem

• cortez cortez hozzászólt | 7 nappal ezelőtt

sziasztok....gyerekek lehetne hogy ha valaki pl regisztrálni akar akkor ne bújtassátok el az opciót egy reklám mögé mert alig vettem észre és kicsit lettem csak ideges...a másik ennél szarabbul megoldani egy fórumot nehezen lehetett volna gratulálok meg ahoz is hogy letiltottátok az amerikai oldalt és nem lehet videót nézni...nevetséges másrészt nemtudom hogy ez legális e de majd megnézem

Jelentem

• Mamut Mamut hozzászólt | 1 hónappal ezelőtt

Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy az MTV-n (segítem MUSIC TELEVISION) Mért csak ÉJSZAKA MEGY ZENE? Ki találta ki ezt az ökörséget? Amikor indult még volt most meg csak Hulk hogan meg minden egyéb trágya megy... mehet csak ne non stop.....

Jelentem

• Timcs Timcs hozzászólt | 1 hónappal ezelőtt

Sziasztok!Bnőm hallott az egyik reklámba egy Szupernem számot,és szeretném neki megszerezni,de nem tudom a címét.Valaki tud segíteni?

Jelentem

• Barby Barby hozzászólt | 1 hónappal ezelőtt

Sziasztok!nemtudja valaki hogy nálunk mikor adják le a jersey shore 2évadját?,mert amerikában holnaptól indul

Jelentem

• Ági Ági hozzászólt | 1 hónappal ezelőtt

Szisztok! Valaki meg tudná mondani nekem hogy mi annak a zenének a címe amit a Jersey Shore végén nyomatnak?

Jelentem

• anévtelen anévtelen hozzászólt | 1 hónappal ezelőtt

Sziasztok!Megtudnátok mondani mi a szám címe a Tinimamik végéN?nagyon kénedepressed

Jelentem

• muzsikk muzsikk hozzászólt | 2 hónappal ezelőtt

sziasztok! nemrég láttam Marina and the Diamonds-tól az I'm not a robotnak egy nagyon remixét az MTV-n, de sajnos sehol nem találom, jutúb, ilyesmi. Kinek a feldolgozása ez a verzió?

Jelentem

• Minami Minami hozzászólt | 2 hónappal ezelőtt

az MTV-n mér nincsenek műsorvezetős műsorok? mer ha lehetne, pályáznék sun

Jelentem

• Minami Minami hozzászólt | 2 hónappal ezelőtt

valami odett és a go girls...azt hiszem, de a számcímet nem tudom

Jelentem

• Linci Linci hozzászólt | 2 hónappal ezelőtt

Sziasztok! Az érdekelne engem, hogy a mi annak a zenének a címe, amely látható a reklámban amikor részleteket mutatnak. " ne nyúlj hozzááám" női énekesről van szó, és gitárt tart a kezében. ok köszönöm előre is.

Jelentem

• Peter Peter hozzászólt | 2 hónappal ezelőtt

sziasztok valaki meg tudja nekem mondani h mikor van a Justin Bieber of diary a magyíar mtv-nvagy ha nincs akkor mikor lesz látható???a másik hogy ha ti nem tudjátok akor kitől lehet ne megkérdezi???mert nem hiszem h csak engem érdekelne!!!!

Jelentem

• My666 My666 hozzászólt | 3 hónappal ezelőtt

már 5 napja nincsen hangja az mtv-nek békés megyében...jó lenne végre csinálni valamit, vagy felvenni a kapcsolatot az itteni szolgáltatókkal...

Jelentem

• HUNRider HUNRider hozzászólt | 4 hónappal ezelőtt

már régebben is többször volt téma, hogy (egy nevében) zenetv miért csak olyan időpontban ad zenét, amikor élő, normális ember nem néz tévét, de sosem kaptunk választ. annak a reményében írok, hogy majd most talán kapok rá, mert a jelenlegi műsorstruktúra egy katasztrófa...

Jelentem

• Zoey21 Zoey21 hozzászólt | 4 hónappal ezelőtt

Köszönöm itt is az infókat ok

Jelentem

• Proxy Proxy hozzászólt | 4 hónappal ezelőtt

Sajnos erre jelenleg nincs lehetőség. Viszont május 9-től csak a negyedik évad fog futni.

Jelentem

Related Discussion Threads
Related Discussion Threads
Replies

5

Hell Ó! Ki szeret rajzolni??

100% thumbs up  |  5 comment(s)

38 view(s)  |  0 share(s)

JemandVonSzeged created this thread 4 hónappal ezelőtt zhuyan00 replied 5 órával ezelőtt

18

Tv műsor

50% thumbs up  |  18 comment(s)

305 view(s)  |  0 share(s)

Zoey21 created this thread 4 hónappal ezelőtt zhuyan00 replied 5 órával ezelőtt

2

Mért nincs zene napközben az MTV-n ha már MUSIC TE...

50% thumbs up  |  2 comment(s)

48 view(s)  |  0 share(s)

Mamut created this thread 1 hónappal ezelőtt zhuyan00 replied 5 órával ezelőtt

16

Online epizódok

50% thumbs up  |  16 comment(s)

391 view(s)  |  0 share(s)

adrii created this thread 5 hónappal ezelőtt zhuyan00 replied 5 órával ezelőtt

3

Yersey Shore

50% thumbs up  |  3 comment(s)

16 view(s)  |  0 share(s)

domician created this thread 2 nappal ezelőtt zhuyan00 replied 5 órával ezelőtt

Akiknek tetszik
Itt senki sem értékelget!! De berakhatsz egy képet, ha akarsz :-)