Online epizódok
Egy topik azért, hogy akiktől a digi elvette az MTV-t a neten tudják követni kedvenc sorozataikat =).
blog
MTV Hungary | Topik | Online epizódok

Topik

Egy topik azért, hogy akiktől a digi elvette az MTV-t a neten tudják követni kedvenc sorozataikat =).

100%

Megjelölés
KOMMENTEK
Szia Vendég, Kommentelj Jelentkezz be vagy Regisztráció  

• vivallaabbaamm vivallaabbaamm hozzászólt | 11 hónappal ezelőtt

Üdv music TV! Problémák vannak az oldallal. pl a viva la bam részeket nem tudom megnézni! vagy nem frissítitek az oldalt! Valamit csináljatok, mert digi-s vok és nem tok semmit nézni!

Megjelölés

• Cunca Cunca hozzászólt | 15 hónappal ezelőtt

.. :( héééló!!!
    Valaki?? bárki??? akárki??
    itthon nyomhatom az ágyat, lemaradok az érettségis tantárgyaimból, azért mert szar az immunrendszerem és újra meg újra bárányhimlős leszek életem végéig.
    Valaki töltsön fel új részeket, az ágyból ki nem mászhatok :(
    plsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplspls *.*.*.*.*.*.*

Megjelölés

• Cunca Cunca hozzászólt | 16 hónappal ezelőtt

Sziasztok!
    Én is digi-s vagyok és sajnos nincs MTV-m, pedig előtte minden percben ott ültem előtte.. (amikor persze volt időm)
    Leginkább a Tinimamik és a Várandós tiniket szerettem.
    Egy ideig fent voltak itt mtv oldalán, (még most is) de sem a különkiadás, sem a Tinimamik 2.évadja nincs fent. az oké, h várandós tinik megszültek, de a tinimamik 2.ben lenne látható, hogy intézik a mindennapjaikat.
    Légysziii csinálhjatok valamit. nekem is az email vagy bármilyen videómegosztó.
    Pont egy különkiadás közben jött a pasi és elszállt a kép.. és nem tudtuk h nem lesz ebben MTV.. én meg lélekszakadva kapcsolgattam.. és nem volt meg az mtv :(
    ésésésés már itt sincs fent semmi friss.
    rongyosra néztem a részeket.
    Légyszívessss:$ annyira jók!!!
    KÖSZÖNÖM!!!!

Megjelölés

• zhuyan00 zhuyan00 hozzászólt | 17 hónappal ezelőtt

Nike Air Yeezy
    Air Yeezy Sale
    Kanye Air Yeezy
    Cheap Air Yeezy
    Air Yeezy Shoes
    Air Yeezys
    Air Yeezy
    Air Yeezy Black Pink
    Air Yeezy Black
    Pink Air Yeezy
    Nike Air Yeezy have the distinction of their own lives, happiness and hobbies to come up with new and innovative designs. The classic design of Air Yeezy Sale offers a special look and we promise to post the best products and services for you. Kanye Air Yeezy have warm reception among the customer.
    The Cheap Air Yeezy listed on our website are available for shipping in stock.Welcome new and old clients to come to our website cheapairyeezy.com for more information about
    Air Yeezy Shoes! Action now!
    These Air Yeezys are instantly command respected from any player or fan.
    Our large varieties of Nike Aix Max Shoes are available in many different designs and attractive colors.These Nike Air Max offer you the latest fashion Air Max Shoes with the most favorable price. These Air Max 2009 and
    Air Max 90 are instantly command respected from any player or fan. The products listed on our website nikeairmaxshoes.net are available for shipping in stock. Don't wait to buy !zhuyan

Megjelölés

• sony___ sony___ hozzászólt | 17 hónappal ezelőtt

hello MTV hungary légyszives rakjátok fel a jersey shore 2. évad részeit is úgy mint az első évadéit .

Megjelölés

• Fulmoon Fulmoon hozzászólt | 18 hónappal ezelőtt

hali! nem biztos, h helyre írok, de meg tudná vki mondani, h júli 10-11.én mi volt a top 10ben, v h hol lehet megnézni? köszi

Megjelölés

hali!! meg tudná valaki mondani, h júli 10-11.én mi volt a top 10ben? fontos lenne!! köszi

Megjelölés

hali!! meg tudná valaki mondani, h júli 10-11.én mi volt a top 10ben? fontos lenne!! köszi

Megjelölés

• Agathon Agathon hozzászólt | 18 hónappal ezelőtt

Hali! Régen fent volt a Rock and Rollból 5ös az oldalon de már egyáltalán nem lehet megtalálni. Egyáltalán fent van még az oldalon?

Megjelölés

• Peter Peter hozzászólt | 20 hónappal ezelőtt

sziasztok valaki meg tudja nekem mondani h mikor van a Justin Bieber of diary a magyíar mtv-nvagy ha nincs akkor mikor lesz látható???a másik hogy ha ti nem tudjátok akor kitől lehet ne megkérdezi???mert nem hiszem hogy csak engem érdekelne!!!előre is köszönöm!!

Megjelölés

• Elaniel Elaniel hozzászólt | 20 hónappal ezelőtt

sziasztok. azt szeretném kérdezni hogy meg lehet-e oldani hogy felkerüljön a Taking the stage sorozat. mert régen nagyon kedveltem de nem láttam minden részét és hallottam azt is hogy van belőle 2. évad is. nagyon örülnék neki. előre is köszönöm.
    Niki

Megjelölés

• bundáskenyér:) bundáskenyér:) hozzászólt | 20 hónappal ezelőtt

Sziasztok!!! aztszerentém kérni,kérdezni hogy a JerseyShore többi epizodjai,mikor lesznek fent? : ) már nagyonvárom a többirészt( 108-tól..)

Megjelölés

• Djeld Djeld hozzászólt | 22 hónappal ezelőtt

Én Magyarországon vagyok és nekem sem megy úgy hogy nem az a gond hogy kint vagy.

Megjelölés

• hugacsaka hugacsaka hozzászólt | 22 hónappal ezelőtt

Nem, sajnos nem. Pedig minden nap próbálkozom. Ugyanaz van mindig. Nem indul el, csak villan, és műsorajánlatok. Az lehetséges, hogy azért nem indulnak el nekem, mert helyileg most Hollandiában vagyok, és innen nem engedélyezett? Lehet hogy butaság, csak már tényleg nem tudok mire gondolni, mi lehet a gond. Habár ha belegondolok, pl. a várandós tiniket azelőtt meg tudtam nézni, pedig akkor is már Hollandiában voltam. De egyébként már azt sem tudom megnézni. Minden videóval ez a helyzet, amit már leírtam.

Megjelölés

• Proxy Proxy hozzászólt | 22 hónappal ezelőtt

Még most sem működnek?

Megjelölés

• hugacsaka hugacsaka hozzászólt | 22 hónappal ezelőtt

Nekem egy olyan kérdése lenne, hogy miért nem tudom megnézni egyik videót és műsort sem? Amikor elindítom csak műsorajánlatok indulnak el. Villan a kép, feltöltés, indítás, és megint csak egy újabb ajánlat. De a videót nem indítja el, amit néznék. Légyszi segítsetek! Köszi

Megjelölés

• Djeld Djeld hozzászólt | 22 hónappal ezelőtt

Én meg azt szeretném kérni tőletek, hogy léci rakjátok már fel a Be my dj sorozat részeit!! Nekem az is elég ha simán felnyomjátok a youtubra nem muszáj pont ide az mtv hivatalos oldalára. Vagy küldjétek el emailba csak hagy nézhessem meg valahogy !! A válaszotokat várom .

Megjelölés

• Proxy Proxy hozzászólt | 22 hónappal ezelőtt

Igyekszünk felrakni minden lehetséges sorozatot az oldalra. A feltöltött részekről folyamatosan értesítünk majd benneteket.

Megjelölés

• adrii adrii hozzászólt | 23 hónappal ezelőtt

Ezzel a topikkal arra szeretném kérni az MTV-t hogy a sorozatokat tegyék fel az oldalra, hogy mint az amerikai oldalon itt is lehessen nézni a sorozatokat.

Megjelölés

KAPCSOLÓDÓ TOPIKOK
KAPCSOLÓDÓ TOPIKOK
Válaszok

4

Nagyon kíváncsi vagyok

50% menő  |  4 komment

38 megtekintés  |  0 megosztás

KeKriszta indította a topikot 16 nappal ezelőtt Zúzmó hozzászólt 12 nappal ezelőtt

11

zenecím segítség!

50% menő  |  11 komment

241 megtekintés  |  0 megosztás

angi indította a topikot 19 hónappal ezelőtt acai hozzászólt 1 hónappal ezelőtt

2

Children Of DIstance

50% menő  |  2 komment

11 megtekintés  |  0 megosztás

Bence indította a topikot 2 hónappal ezelőtt Bence hozzászólt 2 hónappal ezelőtt

1

Blue Mountain State Season 3

50% menő  |  1 komment

184 megtekintés  |  0 megosztás

solxexe indította a topikot 4 hónappal ezelőtt poczek95 hozzászólt 4 hónappal ezelőtt

0

retrós

50% menő  |  0 komment

2 megtekintés  |  0 megosztás

Odry indította a topikot 4 hónappal ezelőtt Odry hozzászólt 4 hónappal ezelőtt