Mért nincs zene napközben az MTV-n ha már MUSIC TELEVISION??
 A cím szerintem elmond mindent. Eleinte mikor indult ez az egész kicsit gyerekcióőben járt de volt. Emlékszem minden nap az MTV-n lógtam most ha odakapcsolok is csak véletlen. Ez szánalom sajnos. Félreértés ne essék én nem azt mondom hogy ne menjenek sorozatok. Sorozatok igenis kellenek de nem ilyen mennyiségben. Hol a magyar TRL? Hol vannak a felvett műsorvezetők akik igenis jól csinálták a dolgikat. A feltörekvő zenekarok akiket lehet nyomni és zenét csinálnak? A nagy öregek mint például a Quimby, Ákos vagy akár a Kispál és a borz? A festival Freak úgy kellett a népnek mint egy falat kenyér. Hol van a magyar MTV news? Wishlist? Több fantáziát is lehetne tenni ebbe a tévébe mert ez nagyon gyér. Szóval arra keresek választ hogy miért nem lehet az MTV-...
blog
MTV Hungary | Topik | Mért nincs zene napközben az MTV-n ha már MUSIC TELEVISION??

Topik

A cím szerintem elmond mindent. Eleinte mikor indult ez az egész kicsit gyerekcióőben járt de volt. Emlékszem minden nap az MTV-n lógtam most ha odakapcsolok is csak véletlen. Ez szánalom sajnos. Félreértés ne essék én nem azt mondom hogy ne menjenek sorozatok. Sorozatok igenis kellenek de nem ilyen mennyiségben. Hol a magyar TRL? Hol vannak a felvett műsorvezetők akik igenis jól csinálták a dolgikat. A feltörekvő zenekarok akiket lehet nyomni és zenét csinálnak? A nagy öregek mint például a Quimby, Ákos vagy akár a Kispál és a borz? A festival Freak úgy kellett a népnek mint egy falat kenyér. Hol van a magyar MTV news? Wishlist? Több fantáziát is lehetne tenni ebbe a tévébe mert ez nagyon gyér. Szóval arra keresek választ hogy miért nem lehet az MTV-n a Zenének adni a főszerepet vagy átnevezni MTV Series-nek? 

100%

Megjelölés
KOMMENTEK
Szia Vendég, Kommentelj Jelentkezz be vagy Regisztráció  

• britt britt hozzászólt | 5 hónappal ezelőtt

Míg az amerikai mtv volt addig naponta több órát néztem leszartam hogy nem értetem a negyedét se de néztem mert jó! zenék voltak rajta de a magyar mtv egy nézhetetlen fos már bocs nagy ívbe elkerülöm.Ez az én véleményem, és sztem sokan egyetértenek velem!

Megjelölés

• DaniComedy DaniComedy hozzászólt | 7 hónappal ezelőtt

"Mért nincs zene napközben az MTV-n ha már MUSIC TELEVISION??"

Most már nem kell ezt vitatnunk. Hiszen már 2011. Július 1.-től már új logó van és már nincs benne a Music Television felirat. Lehet hogy a jövőben már 0% zene lesz.

Megjelölés

• mediamano mediamano hozzászólt | 16 hónappal ezelőtt

szerintem gazdasági okai vannak. Csak nem értem miért eröltetik ha nem megy!!!!

Megjelölés

• Mamut Mamut hozzászólt | 16 hónappal ezelőtt

Köszönöm a hozzászólásokat. A comedy central például ugyan úgy MTV product és királyul működik. Én például nagyon sokat nézem. De azt vérlázítónak tartom hogy a Music Television 30%-ban játszik zenét. Régebben nagyon sokat néztem gyakorlatilag 12 órát egy nap. Arra is emlékszem hogy Gwen Stefani és Damian Marley közös számával a Now that you got it-al indult a csatorna 13:00-kor. És volt. Arra keresek válasz hogy miért kellet elrontani ami működik....

Megjelölés

• mediamano mediamano hozzászólt | 17 hónappal ezelőtt

Sziasztok! Nagyon ötlet ez a téma! Valóban nagyon kevés zene megy ezen a zene csatornán. Én egyáltalán nem örülök a sorozatoknak. Elvileg az MTV egy zenei tematikus csatorna tehát zenéknek és zenészekkel kapcsolatos műsoroknak kellene menni rajta. Én a T-home-on keresztül nézem és itt csak Mtv meg Viva van. Sajnos mindkét csatornán minden megy csak épp zene nem. így elmondható hogy a hálózatunkon nincs zenecsatorna.
    Ha már kedves vezetőség elfelejtette milyen egy igazi zene csatorna nézzen vissza a múltba és emlékezzen a TOP TV műsorkínálatára. Több százezer zenetévé kedvelő néző nevében arra kérem az illetékeseket hogy vegyék le ezeket a sorozatokat a kínálatból és helyükre sok magyar zenéket és igazi a zenei világban jártas műsorvezetőket foglalkoztasson, mert így elveszítik a közönséget és átfognak kapcsolni a román zene csatornákra vagy a video megosztó portálokra.
    Remélem fontosak vagyunk az MTV és a VIVA számára. Ezeket a sorozatokat tegyék a Comedyre.

Ui: Ez a Jósda Tv a VIVÁN katasztrófa. Ennél mélyebbre lehet még süllyedni?
    Remélem a magyar fiatalok jóval okosabbak annál hogy bedőljenek egy tele-kuruzslónak!

Megjelölés

• mediamano mediamano hozzászólt | 17 hónappal ezelőtt

Sziasztok! Nagyon ötlet ez a téma! Valóban nagyon kevés zene megy ezen a zene csatornán. Én egyáltalán nem örülök a sorozatoknak. Elvileg az MTV egy zenei tematikus csatorna tehát zenéknek és zenészekkel kapcsolatos műsoroknak kellene menni rajta. Én a T-home-on keresztül nézem és itt csak Mtv meg Viva van. Sajnos mindkét csatornán minden megy csak épp zene nem. így elmondható hogy a hálózatunkon nincs zenecsatorna.
    Ha már kedves vezetőség elfelejtette milyen egy igazi zene csatorna nézzen vissza a múltba és emlékezzen a TOP TV műsorkínálatára. Több százezer zenetévé kedvelő néző nevében arra kérem az illetékeseket hogy vegyék le ezeket a sorozatokat a kínálatból és helyükre sok magyar zenéket és igazi a zenei világban jártas műsorvezetőket foglalkoztasson, mert így elveszítik a közönséget és átfognak kapcsolni a román zene csatornákra vagy a video megosztó portálokra.
    Remélem fontosak vagyunk az MTV és a VIVA számára. Ezeket a sorozatokat tegyék a Comedyre.

Ui: Ez a Jósda Tv a VIVÁN katasztrófa. Ennél mélyebbre lehet még süllyedni?
    Remélem a magyar fiatalok jóval okosabbak annál hogy bedőljenek egy tele-kuruzslónak!

Megjelölés

• kubica kubica hozzászólt | 18 hónappal ezelőtt

Én is így gondolok elvileg tényleg MUSIC TELEVISION lenne a csatorna neve. Akkor meg mi a francért van az, hogy max csak 10-ig mennek a klipek, utána meg sz@r nézhetetlen szemetek. ZENÉT AZ MTV-RE!!! Na de már elnézést, de egyáltalán nem vagyok kíváncsi ezekre a realitikre ezekre az Amerikából importált vackokra. Mert ha már MTY a csatorna neve akkor legyen a nevéhez. És teljesen egyet is értek az előttem szólóval, ha ez a sz@r marad akkor legyen csak az a neve hogy MTV Series, hogy aki ezeket keresi meg is találja, és az olyanokat mint én aki sz@rik erre távolról kerülje...

Megjelölés

KAPCSOLÓDÓ TOPIKOK
KAPCSOLÓDÓ TOPIKOK
Válaszok

4

Nagyon kíváncsi vagyok

50% menő  |  4 komment

38 megtekintés  |  0 megosztás

KeKriszta indította a topikot 16 nappal ezelőtt Zúzmó hozzászólt 12 nappal ezelőtt

11

zenecím segítség!

50% menő  |  11 komment

241 megtekintés  |  0 megosztás

angi indította a topikot 19 hónappal ezelőtt acai hozzászólt 1 hónappal ezelőtt

2

Children Of DIstance

50% menő  |  2 komment

11 megtekintés  |  0 megosztás

Bence indította a topikot 2 hónappal ezelőtt Bence hozzászólt 2 hónappal ezelőtt

1

Blue Mountain State Season 3

50% menő  |  1 komment

184 megtekintés  |  0 megosztás

solxexe indította a topikot 4 hónappal ezelőtt poczek95 hozzászólt 4 hónappal ezelőtt

0

retrós

50% menő  |  0 komment

2 megtekintés  |  0 megosztás

Odry indította a topikot 4 hónappal ezelőtt Odry hozzászólt 4 hónappal ezelőtt