Mért nincs zene napközben az MTV-n ha már MUSIC TELEVISION??
A cím szerintem elmond mindent. Eleinte mikor indult ez az egész jó kicsit gyerekcióőben járt de jó volt. Emlékszem minden nap az MTV-n lógtam most ha odakapcsolok is csak véletlen. Ez szánalom sajnos. Félreértés ne essék én nem azt mondom hogy ne menjenek sorozatok. Sorozatok igenis kellenek de nem ilyen mennyiségben. Hol a magyar TRL? Hol vannak a felvett műsorvezetők akik igenis jól csinálták a dolgikat. A feltörekvő zenekarok akiket lehet nyomni és jó zenét csinálnak? A nagy öregek mint például a Quimby, Ákos vagy akár a Kispál és a borz? A festival Freak úgy kellett a népnek mint egy falat kenyér. Hol van a magyar MTV news? Wishlist? Több fantáziát is lehetne tenni ebbe a tévébe mert ez nagyon gyér. Szóval arra keresek választ hogy miért nem lehet az MTV-...
blog
MTV Hungary | Topik | Mért nincs zene napközben az MTV-n ha már MUSIC TELEVISION??
Topik
Mért nincs zene napközben az MTV-n ha már MUSIC TELEVISION??
|
|
Mamut
indította a topikot
18 hónappal
ezelőtt
|
A cím szerintem elmond mindent. Eleinte mikor indult ez az egész jó kicsit gyerekcióőben járt de jó volt. Emlékszem minden nap az MTV-n lógtam most ha odakapcsolok is csak véletlen. Ez szánalom sajnos. Félreértés ne essék én nem azt mondom hogy ne menjenek sorozatok. Sorozatok igenis kellenek de nem ilyen mennyiségben. Hol a magyar TRL? Hol vannak a felvett műsorvezetők akik igenis jól csinálták a dolgikat. A feltörekvő zenekarok akiket lehet nyomni és jó zenét csinálnak? A nagy öregek mint például a Quimby, Ákos vagy akár a Kispál és a borz? A festival Freak úgy kellett a népnek mint egy falat kenyér. Hol van a magyar MTV news? Wishlist? Több fantáziát is lehetne tenni ebbe a tévébe mert ez nagyon gyér. Szóval arra keresek választ hogy miért nem lehet az MTV-n a Zenének adni a főszerepet vagy átnevezni MTV Series-nek?
|
Címkék:
mtv, Enter text..., zene, Miért, Nincs
|
|
Kategóriák:
MTV
|
|
| |
| |
Mind a saját, mind mások szerzői jogainak védelmét nagyon komolyan vesszük. Ha úgy gondolod, hogy ez az anyag szerzői jogokat sért, jelentheted nekünk az alábbiak szerint: Szerzői jogi rendelkezések
|
|